Firma

66.-FIRMAPROFIL---EMERGY-FRAMESArt Andersens medarbejdere er specialister i at samarbejde kreativt med arkitekter, bygherrer, ingeniører og øvrige rådgivere. Med vores kompetencer inden for innovation, design, konstruktion, model/prototypebygning og maskin/elteknik tilbyder vi sparring, rådgivning, udvikling og produktion af innovative, æstetiske afskærmningsløsninger og bygningsrelateret design.

Det er Art Andersens ambition at sætte dagsorden inden for afskærmning. Vi vil sammen med førende arkitekter skabe banebrydende produkter, som sætter nye standarder inden for afskærmning, energibesparelse, klima og brugerkomfort, samtidigt med at de fornyer arkitektur og design og åbner nye veje indenfor materialer og teknologiske muligheder.

Helt aktuelle eksempler på dette er det industrielt producerede, energibesparende vinduesafskærmningssystem Energy Frames – og Copenhagen Blinds, helt ny eldrevne aluminiumpersienner med den mest avancerede betjeningselektronik – i et rent og forfinet design.

Art Andersen har samarbejdet med Europas største vindueskoncern Inwido om udvikling og markedsmodning af Energy Frames og Copenhagen Blinds.

Og Inwido har etableret et helt nyt selskab – telefon +45 25
56 41 00 og +45 20 70 52 79 – til produktion, markedsføring
og salg af Energy Frames og Copenhagen Blinds.

Læs mere om Art Andersen i Dansk Energi.